SANG CULÉ COR CATALÀ

Blog oficial

[Comunicat] ENS VOLEN RETALLAR LA LLIBERTAT D’EXPRESSIÓ!

Els que ja duem un temps rondant per les grades sabem que els dies que juga el Maccabi a casa nostra hi ha més seguretat que normalment, se’ns registra a consciència a l’entrar al Palau, passen gossos buscant bombes per la grada i el desplegament de Mossos d’Esquadra és desproporcionat al risc del partit.

Tot això ve dictat pel centre d’intel·ligència israelita (el Mossad) que en pro de la seguretat de tots ens retalla la llibertat d’expressió requisant-nos pancartes i banderes palestines per evitar que taquem la bona imatge internacional que s’esforcen a mostrar.

Tots sabem la brutal repressió i el genocidi comès contra el poble palestí. Tots coneixem els murs de la vergonya que separen la Franja de Gaza del paradís israelita i com occident mira cap a una altra banda per mantenir les bones relacions amb l’estat jueu. Nosaltres denunciem aquesta barbàrie de l’única manera que sabem i podem: des de la grada.

Així ho havíem anat fent des de fa un munt d’anys a cada visita del Macabbi però aquest any el Mossad ha donat ordres als Mossos d’Esquadre de DETENIR a qualsevol que:

– Porti banderes palestines
– Porti pancartes escrites en àrab
– Canti o cridi res fent referència a Palestina
– Canti o cridi res en contra el Maccabi o l’Estat d’Israel

Davant aquest brutal atac contra la nostra llibertat d’expressió nosaltres, Sang Culé Cor Català, no callarem. Volem fer pública aquesta situació perquè tots prenguem consciència de fins a on són capaços els israelites per amagar la seva veritable cara.

VISCA PALESTINA LLIURE!
VISCA CATALUNYA LLIURE!

10 Març 2015 - Posted by | Comunicats

Encara no hi ha cap comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: